26/4-10

måste bara säga att jag har haft en helt jävla grym helg!

FREDAGEN bestod av kycklingsallad, girltalk, glass, skratt & mys. med några av mina favorittjejer såklart! LÖRDAGEN bestod av en ny systemkamera ♥ släktkalas, grill och mys med härliga människor. SÖNDAGEN bestod av min födelsedag, buss till stockholm med världens bästa lag & mycket skratt.

det roligaste på grönan igår var väl när fo, fine, nathalie, hanna, moa, ronja & josefin skulle gå in i spökhuset (dom lyckades inte få med mig).. första man hör är dom som skriker så inåt helvete och springer mot ingången igen. DÅ kan jag lovade att jag skrattade! dom lyckades ta sig igenom iallafall, mer eller mindre skrämda och skadade. (syftar på nathalies bula på knäet, hahaha) jag åkte vilda musen vilket resulterade i att nathalie satt och klämde i min arm och trodde jag var död på riktigt......


.....meeen det var jag inte. ett tag kanske. har jag nämnt att jag är höjdrädd? inte lite heller?

vi gick i lustiga huset och jag och nathalie kom inte upp för trapporna. småbarnen bakom klagade och alla skrattade. dessutom blev vi jagade av indier inuti så vi sprang igenom lustiga huset. = världen snurrade när vi kom ut.

sist men inte minst så hittade vi radiobilarna. krockade med allt och alla och det var nog dagens höjdpunkt. hahaha har aldrig skrattat så mycket som när nathalie och jag inte kom någonstans utan bara snurrade i cirklar.

alla halvsov på bussen hem, utom hanna och moa som vart helt i extas när grinchen visades på bussen. jag hade iallafall inte kunnat haft en bättre födelsedag, så får tacka mitt awsome lag för det. TACK


moas bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0